Históries per no creure

Aquest es el meu segon llibre!!! Ja ho teniu disponible a Amazon…

Després de llegir aquesta segona obra d’ Oriol Mestres he de dir que m’ha complagut gratament perquè el seu estil és molt personal, col·loquial i amb la característica que produeix addicció com la xocolata. No podia deixar de llegir-lo per molt que volgués, que no era tal el cas perquè estava interessat en la seva lectura, i passades unes quantes pàgines ja no sabia si estava en el món real o en la fantasia, el cas és que fa la sensació haver-se creat un gènere nou a què jo diria “ficció biogràfica realista” perquè són històries que es podrien donar en la realitat.


Els temes són molt variats. És una obra fàcil de llegir i en poc temps, però amb la suficient profunditat ja que deixa els finals oberts i fa pensar.

  • Jose P. Llinares
Versión Catellano

Versio en Català

Samantha


Samantha és una monja de l’Ordre de les Carmelites que recentment ha quedat embarassada de bessons per algú desconegut.

Samantha va tenir un passat tèrbol. El seu padrastre Arturo la va violar en repetides ocasions sent aquesta preadolescent i pre-celibata. Ella sempre ocult la veracitat dels fets així com la identitat de la seva família perquè va tenir, té i tindrà sempre un temor cap a ell.

Ella sempre ha viscut amb angoixa aquest pesar, però ara Samantha ha decidit passar a l’acció i canviar d’estil de vida de manara radical. Samantha ha decidit operar-se per avortar els bessons (que s’anaven a dir de nom Càstor i Pólux).

Ja que considera que als seus gairebé 60 anys no està preparada per ser mare tot i que sí per a ser mare superiora. A partir d’ara la monja Samantha es matriculés a la universitat per estudiar Enginyeria Bioquímica, una carrera universitària en la qual mai es va fixar però que ara li crida poderosament l’atenció.